1. Home
  2. Recepten
  3. Chocoladefrosting

Chocoladefrosting

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-04-2013

Ingrediënten


125 ml water
30 gram bruine basterdsuiker
175 gram ongezouten boter
300 gram pure chocola



Lekker voor op chocoladecake

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de boter in blokjes en stop met het water en de basterdsuiker in een pannetje. Zet op laat vuur en laat smelten. Hak ondertussen de chocola fijn.
2. Zodra je luchtbelletjes begint te zien, haal je de pan van het vuur en voeg je de chocola toe. Til de pan op en beweeg het mengsel in een rondje heen en weer zodat alle chocola in het mengsel verdwijnt. Laat een paar minuten staan en klop dan met een garde tot een glad en glanzend mengsel.
3.Laat de frosting een uur staan, zet het mengsel (als het afgekoeld is) eventueel een kwartiertje in de koelkast als het nog niet stevig genoeg is. Besmeer dan de taart met de frosting en klaar is kees!

Bron

Http://yummyinmytummy.nl/zoet/chocola/duivelse-chocoladetaart/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nadino


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nadino
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top