Tzatziki

  • Grieks, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2013

Heerlijk bij de couscous salade!

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr griekse yoghurt
1 komkommer
3 a 4 teentjes knoflook (naar eigen smaak :-))
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
zout
verse munt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Als je tijd hebt de yoghurt in een kaas- of theedoek doen om hem zo dikker te laten worden. (ik doe dit nooit want heb ik geen tijd voor ;-))
Komkommer grof raspen en met 1 eetlepel zout mengen in een kom. 10 minuten laten staan, daarna overdoen in een zeef en met de bolle kant van een lepel het vocht eruit duwen. Mengen met de yoghurt. Teentjes knoflook persen en bij de yoghurt doen.
Wijnazijn en olijfolie erdoor mengen.
Verse munt en zeezout naar smaak toevoegen.

Bron

Basic Cooking

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten