Bananenbrood

  • Slanke keuken, Brood
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2013

Deel dit recept

Ingrediënten
225 gr amandelmeel
1 eetlepel kaneel
1 theelepel baksoda
2 eieren
120 ml water
60 ml agavesiroop
2 rijpe bananen, gepureerd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
mixer
cakeblik

Voorbereiding

Voorbereiding: 15 minuten |
Bereiding: 45 minuten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een cakeblik in
met bakspray.
2. Meng amandelmeel met kaneel en baksoda in een kom.
3. Klop twee eieren los in een kom. Pureer de bananen, water en agavesiroop. Dat kan eventueel in
een blender. Voeg het bananenmengsel aan de eieren toe en voeg het meelmengsel aan het
banaanmengsel toe. Mix (met garde of mixer) tot een glad geheel. Schenk het beslag in het
ingevette bakblik.
4. Bak het bananenbrood ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven bruin en tot het
knapperig aan de randjes is.
.

Bron

Let`s juice.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten