1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Bananenbrood

Bananenbrood

  • Slanke keuken, Brood
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2013

Ingrediënten


225 gr amandelmeel
1 eetlepel kaneel
1 theelepel baksoda
2 eieren
120 ml water
60 ml agavesiroop
2 rijpe bananen, gepureerd


Verder heb je nodig


Oven
mixer
cakeblik


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voorbereiding: 15 minuten |
Bereiding: 45 minuten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175°C. Vet een cakeblik in
met bakspray.
2. Meng amandelmeel met kaneel en baksoda in een kom.
3. Klop twee eieren los in een kom. Pureer de bananen, water en agavesiroop. Dat kan eventueel in
een blender. Voeg het bananenmengsel aan de eieren toe en voeg het meelmengsel aan het
banaanmengsel toe. Mix (met garde of mixer) tot een glad geheel. Schenk het beslag in het
ingevette bakblik.
4. Bak het bananenbrood ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven bruin en tot het
knapperig aan de randjes is.
.

Bron

Let`s juice.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Yehudi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Yehudi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top