Duiveltjes vlees

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2013

Lekker hapje met kroepoek, rijst en boontjes.

Deel dit recept

Ingrediënten
Poulet van mager varkensvlees, bij voorkeur haas.

Marinade:
6 eetl. Water,
azijn,
ketjap,
tomatenpuree
Zakje gedroogde nasi kruiden
Teentje knoflook geperst,
1 eetlepel bamboe saté,
Sambal.

Pindasaus:
gebakken Uien,
knoflook,
(riet)suiker,
ketjap,
sambal,
pindakaas.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vlees marineren, pindasaus maken. Vlees uit de marinade halen en kort gaar bakken. Vlees serveren met de saus.

Bron

Rob en Corry Verkoeyen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten