Tjap tjoy met gegrilde zalm

  • Aziatisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2013
  • Tjap tjoy met gegrilde zalm

    Tjap tjoy met gegrilde zalm

    Tjap tjoy met gegrilde zalm

Kun je naar eigen inzicht aanpassen.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 Wortel
1 groene Paprika
1 rode punt Paprika
1/2 Komkommer
1 Courgette
6 teentjes Knoflook
1 Ui
Zonnebloemolie
1 el Suiker
2 el Ketjap Manis
400 ml Kippenbouillon
1 stuk Zalm
150 gr Rijst (Padan of Basmati)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan
Plankje
Mes

Voorbereiding

Schil de wortel en snij in reepjes de paprika ook. Dunne reepjes voor de komkommer en courgette. De ui in vieren en dunne plakken. De knoflook hakken.

Bereidingswijze

Verhit de zonnebloemolie in de wok en bak de knoflook, paprika en ui. Voeg de wortel, courgette en de komkommer toe. Meng alles goed onder elkaar en voeg de suiker, sojasaus en bouillon toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat alles op `n laag vuurtje 3 min. door koken. Verwarm de grillpan voor. Traceer de zalm in dunne plakken. Bestrijk de zalm met olie en grill de zalm 1 min. aan maar 1 kant. Verdeel de zalm over de tjap tjoy en serveer met rijst.

Bron

smulweb/en van mij

Laatste reacties

Tilly64 avatar
Tilly64 10-04-2013

Leuk dat je het wilt proberen zal zeker smaken. groetjes Tilly

susan56 avatar
susan56 10-04-2013

Lekker recept, ik ga het zeker een keerttje maken, groetjes Susan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten