1. Home
  2. Recepten
  3. Taart
  4. gebak monchou taart

gebak monchou taart

Door: harriehenny

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 08-04-2013

Ingrediënten 8 personen


50 g boter
1/2 pot bosbessenjam
1pak theebiscuit 240 g
2 pakjes monchou ( verse roomkaas,a`100g
125g witte basterdsuiker
1beker slagroom(250ml)
1 zakje vanillesuiker (8 g,dr oetker)
1zakje klop-fix,(8g, de oetker)
3 bananen
1 blik vlaaivulling kersen (430 g, jonker fris)


Verder heb je nodig


Keukenmachine
Spring vorm 24 cm.


Zo lekker .je moet het echt proeven:-) :-) :-)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter en de jam in een steelpan en roer door elkaar.
verkruimel de biscuit in de keukenmachine of doe in een plastic zak niet dicht maken. En verkruimel met een deegroller meng de biscuit met het boter-jammengsel. Verdeel het mengsel over de bodem van de spring vorm en druk goed aan met een lepel. Laat minstens 20 min. Afkoelen in de koelkast.
klop ondertussen met een mixer de monchou met de basterdsuiker luchtig. Klop vervolgens de slagroom met de vanillesuiker en de klop-fix en meng door de monchou. Verdeel het mengsel over de taartbodem
snijd de bananen in plakjes en verdeel die over het monchou mengsel. Verdeel ten slotte de vlaaivulling erover. Laat de taart minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

Je kunt de taart 1 dag van te voren bereiden.bewaar afgedekt in de koelkast.
Verdeel de plakjes banaan en de kersenvlaaivulling vlak voor het serveren over de taart:-) :-) :-)

Bron

A&h



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harriehenny
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top