1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Phil­ly chee­se steak sand­wich

Phil­ly chee­se steak sand­wich

Door: defrens

  • Amerikaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2013

Ingrediënten 4 personen


4 witte pistolets (afbakbrood)
4 el olijfolie
1 groene paprika, in ringen
1 ui, in ringen
300 g gesneden rosbief (afdeling vleeswaren)
1 teen knoflook, fijngesneden
4 plakken smeltkaas met cheddar 35+ (pakje 10 plakjes)


Phil­ly chee­se steak sand­wich
Phil­ly chee­se steak sand­wich

Iedereen die in Philadelphia is geweest, kent deze sandwich. Smullen maar.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Neem uit de oven, maar laat de oven aan staan.
2. Verhit 2 el olie en bak de paprika- en uienringen met zout op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin. Neem uit de pan en doe in een schaaltje.
3. Snijd de rosbief in reepjes. Verhit de rest van de olie in de pan. Bak de knoflook 30 sec. en voeg dan de rosbief toe. Bak op hoog vuur 3 min.
4. Snijd de broodjes open en verdeel het vlees, de paprika- en uienringen erover. Leg op elk broodje een plak kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en zet 3 min. in de oven. Serveer direct als de kaas gesmolten is. Lekker met een groene salade met honing-mosterddressing.

Serveertip

Ook lekker met kip.

Bron

Allerhande



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top