Ovenschotel met asperges en ham

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-04-2013
  • Ovenschotel met asperges en ham

    Ovenschotel met asperges en ham

    Ovenschotel met asperges en ham

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
• 1 zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
• 300 gram witte asperges
• 300 gram groene asperges
• 2 eieren
• 75 gram geraspte belegen kaas
• 150 gram achterham, in reepjes
• 40 gram boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de witte en groene asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en kook de witte asperges in ruim water in ongeveer 15 minuten gaar. Voeg eventueel zout naar smaak toe. Laat de groene asperges de laatste 5 minuten meekoken. Giet af en houd warm.
2.Vet een ovenschaal in met de helft van de boter. Bereid de puree volgens de aanwijzingen. Bereid de saus met de rest van de boter. Roer van het vuur af de eieren en kaas door de saus. Verdeel de puree over de bodem van de ovenschaal. Leg de asperges hierop en schep de saus erover.

Bron

www.aspergeland.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten