Aspergesalade met makreel, groene en witte asperges

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-04-2013
  • Aspergesalade met makreel, groene en witte asperges

    Aspergesalade met makreel, groene en witte asperges

    Aspergesalade met makreel, groene en witte asperges

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
• 1 pakje MAGGI Saus voor Asperges
• 300 gram witte asperges, geschild en harde uiteinde verwijderd
• 300 gram groene asperges, harde uiteinde verwijderd
• 300 gram gerookte makreelfilet, in stukjes
• 1,5 eetlepel peterselie, fijngehakt
• 19 gram boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de witte en groene asperges in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes.
2. Kook de witte asperges 10 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe. 3. Kook de groene asperges 5 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe. 4. Bereid de saus volgens de aanwijzigingen op de verpakking en roer de boter erdoor. Meng de witte en groene asperges en schep de makreel, peterselie en de saus erdoor. 5. Serveer met gebakken aardappelen of ovenfriet voor een volwaardige maaltijd.

Bron

www.aspergeland.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten