1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. gamba salade

gamba salade

Door: chefanmala

  • , Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2013

Ingrediënten


Verschillende soorten sla,5 grote gamba`s per persoon,olijfolie, witte wijnazijn, zout, bloem, gembersiroop, honing, peper, zout, 1/2 l room



Grote garnalen op een bedje van frisse salade compleet gemaakt met een saus van honing en gember

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verschillende soorten sla wassen, drogen en vermengen met dressing van witte wijnazijn, olie en zout

Bereidingswijze

Garnalen aromatiseren en door bloem halen. In hete boter sauteren en als de garnalen krokant en lichtbruin zijn uit de pan nemen, afblussen met room en op smaak brengen met gembersiroop, honing, pere en zout



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chefanmala
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top