Paas trifle met advocaat en mascarpone
- Europees, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Heerlijke romige trifle, een mooie aanwinst voor de brunchtafel!
Ingrediënten
1 doosje aarbeiden (diepvries)1/2 roombotercake
1 zakje vanillesuiker
200 ml advocaat
250 gram mascarpone
150 ml sinaasappelsap
Benodigdheden
Hoge glazen schaal of accubakVoorbereiding
Ontdooi de aarbeien en snijd deze en de cake in plakjes. Klop met een garde de mascarpone en de helft van de sinaasappelsap luchtig. Schep hier de advocaat doorheen.
Bereidingswijze
Bedek de bodem van de schaal met cake en druppel hier wat sinaasappelsap overheen, verdeel wat aardbeien over de cake. Zorg ervoor dat ze ook tegen het glas liggen. Schep daarover eenderde van het advocaatmengsel. Leg hierover weer wat cake, aardbeien etc etc.
Bron
C1000
Serveertip
Leg enkele aarbeien bovenop, eventueel met een blaadje munt.
Liefst zo snel mogelijk daarna serveren omdat de cake anders pappig wordt.