Paas trifle met advocaat en mascarpone

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2013
  • Paas trifle met advocaat en mascarpone

    Paas trifle met advocaat en mascarpone

    Paas trifle met advocaat en mascarpone

Heerlijke romige trifle, een mooie aanwinst voor de brunchtafel!

Deel dit recept

Ingrediënten
1 doosje aarbeiden (diepvries)
1/2 roombotercake
1 zakje vanillesuiker
200 ml advocaat
250 gram mascarpone
150 ml sinaasappelsap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Hoge glazen schaal of accubak

Voorbereiding

Ontdooi de aarbeien en snijd deze en de cake in plakjes. Klop met een garde de mascarpone en de helft van de sinaasappelsap luchtig. Schep hier de advocaat doorheen.

Bereidingswijze

Bedek de bodem van de schaal met cake en druppel hier wat sinaasappelsap overheen, verdeel wat aardbeien over de cake. Zorg ervoor dat ze ook tegen het glas liggen. Schep daarover eenderde van het advocaatmengsel. Leg hierover weer wat cake, aardbeien etc etc.

Bron

C1000

Serveertip

Leg enkele aarbeien bovenop, eventueel met een blaadje munt.
Liefst zo snel mogelijk daarna serveren omdat de cake anders pappig wordt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten