Gehaktballen culinair

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-03-2013

Gehaktballen met mosterd en ketjap mains

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram rundergehakt
2eetlepels ketjap manis of iets meer
1 eetlepel grove mosterd of iets meer
0,5 theelepel zout
1 eetlepel Franse mosterd
1theelepel cayennepeper of iets meer
2 eieren
100 gram paneermeel
380 ml vleesfond
25 gram boter

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan

Voorbereiding

Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed door.
Laat dit 30 minuten in de koelkast rusten
Draai ballen
Verhit de boter in de pan en bak rondom bruin.
Giet de fond erbij en laat sudderen tot het gaar is.

Bron

Receptenboek.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten