Aardappelspaghetti carbonara

  • Belgisch,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-03-2013
  • Aardappelspaghetti carbonara

    Aardappelspaghetti carbonara

    Aardappelspaghetti carbonara

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
800 g vastkokende aardappelen (ongeveer 8 grote aardappelen)
150 g gerookt spek
50 g gemalen kaas
4 eigelen
2 dl room
2 dl melk
Enkele el olijfolie
1 teentje knoflook
Enkele stengels bieslook
Peper van de molen
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd het spek in fijne stukjes. Snipper het teentje knoflook en bak samen met het spek in een beetje olijfolie. Voeg vervolgens de melk en room toe. Zet op een laag vuur en laat 20 minuten zacht pruttelen. Kruid met peper en zout.
Schil de aardappelen en snijd in sliertjes met de mandoline. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Verdeel over diepe borden. Giet hierover de saus. Werk elk bord af met een rauw eigeel, gesnipperde bieslook, peper van de molen en gemalen kaas.

Bron

http://www.aardappel.be

Laatste reacties

zoetmusje avatar
zoetmusje 15-09-2013

lekker aardappelspaghetti

zoetmusje avatar
zoetmusje 14-09-2013

lekker heel apart.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten