Gyrossalade

  • Pools, Salade
  • 20-30 min.

Heerlijke frisse salade met een gyros-twist.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

  • 500gr Varkensreepjes
  • Halve chinese kool
  • 4 Augurken
  • Potje maïs
  • Mayonaise of yoghonaise
  • Ketchup
  • Gyroskruiden
  • Peper
  • Zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding


  1. Bak de varkensreepjes totdat deze gaar en bruin zijn, en bestrooi ze vervolgens met gyroskruiden, peper en zout.
  2. Verwijder het buitenste blad van de chinese kool, en halveer de kool door de lengte.
  3. Snijd vervolgens over de breedte van de kool reepjes van ongeveer een centimeter breedt en stop met snijden op het punt dat de kool wat massiever begint te worden.
  4. Snijd de augurken in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter.

Bereidingswijze

Maak de salade op in deze volgorde:


  1. Laag kool
  2. Laag vlees
  3. Laag augurk
  4. Laag kool
  5. Laag mayonaise
  6. Laag mais
  7. Laag kool
  8. Laag ketchup
  9. Laag vlees
  10. Laag kool


Eindig daarna met een dubbele laag mayonaise en maak het af met wat gyroskruiden.

Smacznego!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Ectholian avatar
Ectholian

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten