Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met Boursin, tomaten en paprika

Pasta met Boursin, tomaten en paprika

Door: Sybel1

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2013

Ingrediënten 4 personen



spekblokjes
1 bakje Tasty-Tom tomaatjes
1 rood uitje
1 pot geroosterde paprika`s
1 bakje Boursin
koksroom
tagliatelle



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak spekblokjes uit in een pan en houd ze apart op een keukenpapiertje. Snijd (een bakje) ¿Tasty-Tom¿s¿ in zessen. Hak een rood uitje zeer fijn en haal uit een pot een geroosterde paprika en hak deze in stukjes. Haal vervolgens je Boursin uit de koelkast.
Zet een Hapjespan aan en doe hier wat olijfolie in om het uitje in te bakken. Niet doorbakken, gewoon tot de ui wat glazig is, gooi dan de tomaten erbij. Let er wel op dat je het vuur niet te hoog hebt staan, want anders zijn je tomaten straks prut en dat wil je niet met het oog op de velletjes die dan in je saus zitten. Even warmen die tomaatjes en dan de Boursin erbij gooien. Wellicht een scheutje kookroom voor als de saus wat te dik is naar je zin.
Laat rustig smelten onder constant roeren. Als de saus een geheel is, de paprika en spekjes erbij, nog een minuutje doorkoken en dan bij de gekookte tagliatelle doen.

Bron

Albert Heijn site



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sybel1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top