Beef burrito met rijst

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

witte rijst - 300 gr
sperziebonen, schoongemaakt - 350 gr
zonnebloemolie - 2 el
rundergehakt - 300 gr
burrito seasoning mix (à 30 g) - 1 zakje
tortilla wraps - 4
guacamole (pot) - 4 el
kleine ijsbergsla, in reepjes - 1
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Verhit in een koekenpan de olie. Bak het gehakt rul. Voeg de kruidenmix toe. Schep de sperziebonen erdoor.
Verwarm de wraps. Maak 3/4 van de sla aan met de guacamole. Verdeel de rest van de sla met het gehakt over de wraps en rol op.

Bron

Weekmenu

Serveertip

erveer de burrito met de rijst en de salade. Lekker met zure room of extra guacamole.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten