Fruit uit de wok

  • Internationaal, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-03-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 3/4 dl slagroom
* 20 gr roomboter
* 1 eetl honing
* 1/2 peer in partjes
* 1 kleine of 1/4 verse ananas in halve plakken
* 1 sharonvrucht in partjes
* 1/2 rijpe mango in partjes
* 75 gr aardbeien gehalveerd
* snufje nootmuskaat
* snufje anijspoeder (naar wens)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Klop de slagroom met anijspoeder tot yoghurt dikte.

Bereidingswijze

Smelt de boter in een wok, Roer de honing erdoor en laat het mengsel een beetje karameliseren. Schep het fruit op de aardbeien na, bij de honing karamel en warm het al omscheppend 5-10 min zonder dat het echt kleurt. Schep vlak voor het serveren de aardbeien erdoor en strooi er wat nootmuskaat over.
Verdeel het fuit over 4 borden en schep er slagroom bij.

Bron

tip culinair

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten