ZELFRIJZEND BAKMEEL zelf maken

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-03-2013
  • ZELFRIJZEND BAKMEEL zelf maken

    ZELFRIJZEND BAKMEEL zelf maken

    ZELFRIJZEND BAKMEEL zelf maken

Deel dit recept

Ingrediënten
Meel
Bakpoeder (Lidl)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 814,25 kcal
Koolhydraten 165,25 g
Eiwitten 28,38 g
Vetten 2,48 g
Benodigdheden
Keukenweegschaal
Kom

Voorbereiding

Klaarzetten en afwegen

Bereidingswijze

Zelfrijzend bakmeel bestaat uit meel (bloem) en 10 % bakpoeder. Ik weeg eerst het bakpoeder af, 10 % van wat ik nodig heb en vul de rest aan met meel (bloem) tot het benodigde gewicht. Nodig 250 gram zelfrijzend bakmeel. Eerst 25 gram bakpoeder afwegen en dan de rest 225 gram meel (bloem) erbij. Meng dit goed door elkaar

Bron

van een andere site

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten