Aardappelsalade met hollandse garnalen

  • Nederlands, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-03-2013
  • Aardappelsalade met hollandse garnalen

    Aardappelsalade met hollandse garnalen

    Aardappelsalade met hollandse garnalen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kruimige aardappels geschild en in blokjes
1 citroen, schoongeboend
3 eetlepels crème fraîche
3 eetlepels mayonaise met yoghurt
1 eetlepel verse bieslook fijngesneden
150 g Hollandse garnalen, gepeld
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit.

Bereidingswijze

Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten