Lasagne met zalm en spinazie
- Ovenschotel
- 60-120 min.
- Geplaatst op 20-03-2013
14 Propoints per portie
Alleen voor mij
Ingrediënten 4 personen
2 hele Uien400 gr Spinazie
160 gr Zalm, rauw, (vers of diepgevroren)
1 koffielepel Olijfolie
300 ml Bouillon, groente
400 gr Tomaat, uit blik (gepeld)
1 hoeveelheid (naar smaak) Zout
1 hoeveelheid (naar smaak) Peper
1 koffielepel Tijm
400 gr Philedelphia
1 el Dille, (fijngehakte, vers of gedroogd)
1 koffielepel Citroensap
1 snufje Nootmuskaat
10 stuks Lasagnebladen
4 el Geraspte kaas, tot 30+
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereidingswijze
Snipper de ui. Was en hak de spinazie fijn. Snij de zalm in blokjes.
Bak de uien en de spinazie gedurende 3 à 5 minuten in olie. Meng met de bouillon, de zalm en de tomaten. Breng op smaak met zout, peper en tijm.
Meng de kruidenkaas met de dille, de peper, het citroensap en de nootmuskaat.
Neem een ovenschotel (21x32 cm) en breng een laagje zalm en spinazie aan, vervolgens een laagje lasagnebladen en ga zo door tot dat je alle ingrediënten opgebruikt hebt. Sluit af met een laagje verse kaas. Bestrooi met de geraspte kaas. Laat 25 minuten in de oven garen.
Bron
Weight watchers
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties