Chinese noedels met kalkoen

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2013
  • Chinese noedels met kalkoen

    Chinese noedels met kalkoen

    Chinese noedels met kalkoen

10 Propoints per portie

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
60 gr Mie, ongekookt
140 gr Taugé
65 gr Kalkoen, filet, rauw
1 koffielepel Olijfolie
1 halve Ui
50 gr Wortel
1 el Sojasaus
1 rood Pepertje
1 snufje Korianderpoeder (Ketoembar)
1 el Koriander
1 snufje Peper
1 snufje Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de noedels in licht gezouten water beetgaar en laat ze uitlekken. Snijd de kalkoen in reepjes.

Doe de olie in een pan en bak de fijngehakte ui en de kalkoenreepjes 5 minuten op hoog vuur. voeg de geraspte wortelen, de taugé, het pepertje en sojasaus toe. roer het goed door elkaar en breng op smaak met het korianderpoeder en de peper. Roerbak nog enkelen minuten totdat alles gaar en knapperig is.

Voeg de noedels toe en schep ze door het gerecht. Garneer met verse koriander.

Bron

Weight watchers

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten