Bami goreng
- 20-30 min.
7 Propoints per portie
Alleen voor mij
Bereidingswijze
Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking in lichtgezouten water. Was de lente-ui. Maak de Chinese kool schoon, verwijder de stronk en snij de kool in reepjes. Snij de lente-ui in ringen. Was de taugé en laat uitlekken. Dep de varkensfilet droog en snij in reepjes.
Verhit olie in een wok en bak de varkensreepjes ca. 5 minuten. Breng op smaak met 1 eetlepel sojasaus, 1 koffielepel sambal oelek en neem het vlees uit de pan. Bak de Chinese kool met de lente-ui en taugé ca. 5 minuten in het braadvocht.
Schep de mie erdoor en bak kort mee. Meng de rest van de sojasaus met de tomatenpuree, voeg met de varkensreepjes toe aan de groenten en verwarm kort mee. Breng de bami goreng op smaak met sambal oelek en garneer eventueel met koriander.
Bron
Weight watchers