Bami goreng

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2013
  • Bami goreng

    Bami goreng

    Bami goreng

7 Propoints per portie
Alleen voor mij

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
160 gr Mie, ongekookt
1 snufje Zout
1 bosje Lente-ui
1 hele Chinese kool
400 gr Taugé
360 gr Varkensvlees, filetlapje, rauw
1 el Olijfolie
3 el Sojasaus
1 hoeveelheid (naar smaak) Sambal, (oelek)
2 el Tomatenpuree
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking in lichtgezouten water. Was de lente-ui. Maak de Chinese kool schoon, verwijder de stronk en snij de kool in reepjes. Snij de lente-ui in ringen. Was de taugé en laat uitlekken. Dep de varkensfilet droog en snij in reepjes.

Verhit olie in een wok en bak de varkensreepjes ca. 5 minuten. Breng op smaak met 1 eetlepel sojasaus, 1 koffielepel sambal oelek en neem het vlees uit de pan. Bak de Chinese kool met de lente-ui en taugé ca. 5 minuten in het braadvocht.

Schep de mie erdoor en bak kort mee. Meng de rest van de sojasaus met de tomatenpuree, voeg met de varkensreepjes toe aan de groenten en verwarm kort mee. Breng de bami goreng op smaak met sambal oelek en garneer eventueel met koriander.

Bron

Weight watchers

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten