paas Trifle

  • Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-03-2013
  • paas Trifle

    Paas Trifle

    Paas Trifle

heerlijk fris na gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1/2 roombotercake (a 450 g), in blokjes
2 el suiker
1/2 citroen, uitgeperst
4 el lemon curd (pot a 340 g)
beker slagroom (125 ml) +
1/2 zakje vanillesuiker (a 80 g)
200 ml vanillevla
75 g witte chocolade, grof geraspt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes. Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas. Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten