Glutenvrije minipizza`s

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-03-2013
  • Glutenvrije minipizza`s

    Glutenvrije minipizza`s

    Glutenvrije minipizza`s

Minipizza`s op knolselderschijfjes

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor ca. 10 pizzaatjes

  • 1 knolselder, geschild en in schijfjes van ca. 0.5 cm
  • 10 halve schijfjes kaas
  • 10 halve schijfjes hesp
  • 1 rode paprika in reepjes
  • halve ui in fijne ringen
  • paprikapoeder, zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven, pannetje

Voorbereiding

Kook de schijfjes knolselder 5 minuten in een pannetje met water en snuifje zout.
Verwarm de oven voor op 200°

Bereidingswijze


  • Haal de knolselderschijfjes uit het water en laat uitlekken
  • Beleg ze met achtereenvolgens hesp, uiringen, paprikareepjes, zout en peper, kaas, paprikapoeder
  • Zet ze ca. 20 minuten in de oven (of totdat de paprikareepjes gaar zijn)
  • Klaar!

Serveertip

Je kan ze warm of koud eten als borrelhapje of als bijgerecht.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten