Tagliatelle met kip en champignons

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250gr Tagliatelle
1 kipfilet
200 gr champignons
100 gr spekreepjes
1 ui
1 teentje knoflook
pakje 200ml culinair room
peper / zout
eetlepel koriander
klein scheutje olijfolie
peterselie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1061,30 kcal
Koolhydraten 99,05 g
Eiwitten 43,01 g
Vetten 53,46 g
Benodigdheden
Grote koekenpan of braadpan.

Voorbereiding

snij de champignons in plakjes.
snij de kipfilet in stukjes
ui en knoflook snipperen
Pan water opzetten voor de tagliatelle ongeveer 2,5 liter.

Bereidingswijze

Tagliatelle in het kokende water en ongeveer 8 minuten laten koken.
Klein scheutje olijfolie in een grote koekenpan, daar de kip om en om bakken.
ui en knoflook erbij en 3 minuten mee bakken.
Vervolgens de champignons en koriander toevoegen en even mee bakken.
Na 2 minuten de room toevoegen en zachtjes 3 minuten laten pruttelen.
Als laatste beetje peterselie over de saus strooien.
Tagliatelle in vergiet, kort naspoelen met koud water, in een schaal en omroeren met een klein scheutje olijfolie.

Eet smakelijk....

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten