Asperges met aardappel en parmaham

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Asperges met aardappel en parmaham

    Asperges met aardappel en parmaham

    Asperges met aardappel en parmaham

11 Propoints per portie.
Alleen voor Nanda

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gr Aardappelen, gekookt
1 snufje Kristalsuiker
1 el Citroensap
250 gr Witte asperges
250 gr Groene asperges
40 gr Roomboter, halfvol
40 gr Bloem, alle soorten
250 ml Melk, mager
250 ml Bouillon, groente
2 el Peterselie
50 gr Parmaham
1 snufje Peper
1 snufje Zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in lichtgezouten water gaar. Zet een pan met water en het citroensap, een snufje zout en de suiker op en kook hierin de witte asperges in ca. 15 minuten gaar. Voeg na ca. 5 minuten de groene asperges toe.

Laat in een steelpannetje de roomboter zachtjes smelten. Voeg al roerende de melk en de bouillon toe. Voeg de peterselie toe en breng de saus op smaak met peper en zout.

Bron

Weight watchers

Serveertip

Doe de aspergees op een bord, giet de saus erover en garneer het met de parmaham en de gekookte aardappelen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mobiel_1363626444 avatar
mobiel_1363626444

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten