10-minuten biefstuk

  • Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 19-03-2013
  • 10-minuten biefstuk

    10-minuten biefstuk

    10-minuten biefstuk

5 Pro points per portie

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 Hoeveelheid (naar smaak) Citroensap
1 koffielepel Citroenrasp
2 el Tomatenpuree
1 koffielepel Worcestershire saus
2,5 koffielepel Mosterd
2 teentjes Knoflook
260 gr. Rundvlees, biefstuk, rauw
2 koffielepels Olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe het citroensap en de citroenrasp bij de tomatenpuree, de worcestersaus, de mosterd en de geperste knoflook. Meng het geheel goed door elkaar.

Marineer de biefstukken aan beide zijdes en laat ze vervolgens 60 minuten in de koelkast staan.

Verhit de olie in een pan, haalt het vlees uit de marinade en laat elke zijde 4 minuten bakken (of tot ze naar wens gegaard zijn).

Bron

Weight watchers

Serveertip

Wil je het vlees ′rare′ (rood), bak elke zijde dan 2 minuten. Voor ′well done′ laat je het vlees aan elke kant 6 minuten bakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten