Kabeljauw in mosterdsaus

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-03-2013

Lekkere saus bij gestoomde kabeljauwmoot.

Deel dit recept

Ingrediënten
boter,
bloem,
melk,
citroensap,
geraspte kaas,
scherpe mosterd
room,
bieslook
zout en peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

maak een bechamelsaus met melk, voeg wat geraspte kaas toe, scherpe mosterd naar smaak, `n scheutje room, beetje citroensap, peper en zout en vlak voor het serveren een beetje fijngesneden bieslook.

Serveertip

bij gestoomde kabeljauw met aardappelpuree en sperzieboontjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten