gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2013
  • gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

  • gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

  • gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

    Gevuld stokbrood,lekker als lunch of hoofdgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-2 afbak stokbroden
-300gr. runder gehakt
-1 ui gesnipperd
-blikje tomatenpuree
-1 teen knoflook
-1tl. italiaanse kruiden
-rauwe ham
-cheddar kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

stokbrood in 2en snijden en aan de bovenkant uithollen (zodat een soort bootje ontstaat) gehakt rullen met kruiden en knoflook.ui glazig bakken.tomatenpuree kort meebakken.mengsel iets af laten koelen.brood vullen met gehakt mengsel en beleggen met rauwe ham(meestal 2 plakjes per broodje)daarover de plakjes cheddar kaas en in voor verwarmde oven op 220graden 15 á 20 min. afbakken tot de kaas mooi gesmolten is.

Serveertip

evt. als hoofdgerecht met een kom tomatensoep

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten