Pilaf

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500gr.kipfilet in blokjes
1rode paprika in blokjes
1ui gesnipperd
zakje conimex nasi kruiden
scheut ketjap
klein blikje tomatenpuree
2 tl.sambal
blik perzikken
rijst
olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

bak de stukjes kipfilet gaar.voeg paprika en ui toe.
als de ui glazig is tomatenpuree kort meebakken.dan ketjap,nasikruiden en sambal erbij plus het sap van de perzikken.laat dit 20 min.zacht pruttelen.verwarm als laatste de perzikken mee.

Serveertip

lekker met rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

liek1979 avatar
liek1979

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten