Gevulde eieren à la Edward

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-03-2013

24 heerlijk gevulde gehalveerde eieren

Deel dit recept

Ingrediënten
12 eieren
radijsjes
10 cm. gewone leverworst
mayonaise (uit een tube)
peterselie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Eieren hard koken, pellen en doorsnijden. Radijses in plakjes snijden.
Vulling: Eigeel uit de eieren halen en prakken en kneden met de leverworst. Wat mayonaise en zout erdoor kneden (eventueel wat water).
Eieren met dit mengsel vullen. Er bovenop een beetje mayonaise, dan een plakje radijs en wat peterselie.

Bron

Recept van mijn man

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten