Slasaus à la Riet

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-03-2013

Halve liter slasaus voor liefhebbers van knoflook

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor een halve liter sladressing:
1/16 liter rode of witte wijnazijn (of kruidenazijn)
1/16 liter zuiver water
200 cc koudgeperste olijfolie (of andere olie naar eigen smaak)
6 knoflookteentjes
1 eetlepel Franse mosterd
3 à 4 eetlepels Ahornsiroop
3 eetlepels vloeibare honing (bijvoorbeeld acaciahoning)
6 à 7 druppels worcestershiresaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Donkere fles

Bereidingswijze

Snij de knoflook is zeer kleine stukjes. Alles in een donkere fles doen, goed schudden. In de koelkast bewaren.

Bron

Recept van mijn moeder

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten