Pastasalade met kip en yoghurtsaus

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2013

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gram fusili (of andere korte pasta)
zout
peper
50 gram diepvrieserwten
250 gram kipfilet
1 eetlepel olie
100 ml magere yoghurt
2 eetlepels slasaus
citroensap
150 gram kerstomaatjes
1 little gem
3 eetlepels maïs (blik)
1/2 bosje bieslook

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Gaar de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de erwten ontdooien.
Snijd de kip in kleine blokjes.
Bak de blokjes rondom 5-6 minuten aan in olie in een pan met antiaanbaklaag.
Breng op smaak met zout en peper.
Roer de yoghurt door de slasaus.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Giet de pasta af, spoel hem af onder koud water en laat hem uitlekken.
Roer de yoghurtsaus door de pasta.
Maak de tomaten schoon en halveer ze.
Was de sla, schud hem droog en scheur de bladeren grof.
Meng de groente en de kip met de pasta.
Breng op smaak.
Maak de bieslook schoon en snijd hem in ringetjes.
Strooi de bieslook over de pastasalade.

Bron

Foodies

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten