Eieren met parmaham en granaatappel

  • Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-03-2013
  • Eieren met parmaham en granaatappel

    Eieren met parmaham en granaatappel

    Eieren met parmaham en granaatappel

Lekker voor de paasbrunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 meergranenstokbrood(zelf afbakken)
4 eieren
1/2 bosje bieslook
3 eetl. mayonaise
4 eetl. creme fraiche
200 gr. veldsla
peper en zout
1 granaatappel
2 eetl. boter
ca 250 gr. dun gesneden parmaham
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven voor op electrisch 200 graden
hete lucht 175 graden
gas stand 3
bak het stokbrood volgens de bereidingswijze
Kook de eieren hard in 8 minuten
snijd de bieslook fijn
was de veldsla en laat goed uitlekken
knijp de pitjes uit de granaatappel

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met de creme fraische en roer er de bieslook door maak op smaak met peper en zout
pel de eieren en snijd in kwarten
Snijd het stokbrood in vier stukken en snijd de stukken open, besmeer met boter en verdeel de veldsla, de ham en de eieren over de stukken brood
verdeel hier de bieslookmayonaise over en bestrooi met de granaatappelpitjes

Bron

Foodies

Serveertip

Je kan ook de eieren als een salade opmaken op 4 bordjes en het brood er apart bijgeven

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

hyacintje avatar
hyacintje 17-03-2013

Wat ziet dit er lekker uit zeg! Ik neem je recept mee.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten