Tartaartje van scharrelei en Hollandse garnalen

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2013

Lekker en mooi om te zien, kan ook als voorgerecht gegeven worden met geroosterd witbrood

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 scharreleieren hardgekookt en grof gehakt
6 eetl. mayonaise
2 eetlepels truffelolie
250 gram Hollandse garnalen
bieslook
2 eetlpels ongeklopte slagroom
1 eetlepel truffelpaddestoelentapenade
half bosje kervel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng 2 eetl. mayonaise met 1 eetl. truffelolie
breng op smaak met zout en peper en schep dit door de gehakte eieren
meng de garnalen met 2 eetl. mayonaise en de fijngehakte bieslook
meng 2 eetl. mayonaise met de slagroom, 1 eetl. truffelolie en de truffelpaddestoelentapenade
Zet een garneerring van ong. 8 cm op een bord en schep er wat van de garnalensalade in en druk dit licht aan
doe hier wat van de eiersalade op en druk ook licht aan
garneer de truffelmayonaise rond het taartje op het bord en maak het gehhel af met een pluk kervel,
Maak zo vier tartaartjes

Bron

Proef

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten