Aardappelpoffers

  • Europees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2013
  • Aardappelpoffers

    Aardappelpoffers

    Aardappelpoffers

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram aardappelpuree
1 eetlepel bloem
6 eieren
zout
400 gram gerookte zalm
250 ml crème fraiche
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.
maak de aardappelpuree aan met bloem, 2 eieren en een snufje zout en doe dit in een spuitzak

2.
snij de zalm in dunne plakjes

3.
zet een koekenpan op het vuur en laat deze goed warm worden en spuit vervolgens vier grote poffers in de pan en bak deze om en om goudgeel

4.
bak vervolgens van de andere vier eieren spiegeleieren en steek hier een vorm uit in dezelfde grootte als de poffers

5.
verdeel de gerookte zalm over vier borden, leg daar de aardappelpoffer naast met een ei er bovenop

Bron

kookschrift

Serveertip

serveer de crème fraiche er in een bakje naast

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten