Mushroom Chili

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2013
  • Mushroom Chili

    Mushroom Chili

    Mushroom Chili

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Verse gember (3 cm ) geschild
2 grote tenen knoflook
1 stengel citroengras (in stukjes)
3 eetl olijfolie
500 gram champignons
1 eetl sambal
1 kopje basilicum blaadjes (fijn gesneden)
2 sjalotjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Hak de gember, knoflook en citroengras in een keuken machine fijn. Doe wat olie in een wok en bak de sjalotjes in 2 a 3 minuten bruin. Haal uit de pan en leg apart, verhit een lepel olie in de wok en roerbak het gember mengsel 10 tot 15 seconden. Doe er nog een lepel olie bij en roerbak de champignons 2 a 3 minuten totdat ze beginnen te kleuren. Roer de sambal er door en daarna een eetlepel water. Roerbak 2 a 3 minuten tot de champignons gaar zijn. Bestrooi met basilicum en gebakken sjalotjes.

Serveertip

Smaakt heerlijk bij Kip of Rundvlees

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten