Mushroom Chili
- Mexicaans, Bijgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 16-03-2013
Ingrediënten 4 personen
Verse gember (3 cm ) geschild2 grote tenen knoflook
1 stengel citroengras (in stukjes)
3 eetl olijfolie
500 gram champignons
1 eetl sambal
1 kopje basilicum blaadjes (fijn gesneden)
2 sjalotjes
Bereidingswijze
Hak de gember, knoflook en citroengras in een keuken machine fijn. Doe wat olie in een wok en bak de sjalotjes in 2 a 3 minuten bruin. Haal uit de pan en leg apart, verhit een lepel olie in de wok en roerbak het gember mengsel 10 tot 15 seconden. Doe er nog een lepel olie bij en roerbak de champignons 2 a 3 minuten totdat ze beginnen te kleuren. Roer de sambal er door en daarna een eetlepel water. Roerbak 2 a 3 minuten tot de champignons gaar zijn. Bestrooi met basilicum en gebakken sjalotjes.
Serveertip
Smaakt heerlijk bij Kip of Rundvlees
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties