Shoarma vlees,krieltjes en worteltjes
- 20-30 min.
- Geplaatst op 13-03-2013
Vlees,groente en aardappelen
Saai? Nee,dus!!!
Ingrediënten 2 personen
300 gr. shoarma vlees300 gr. kant en klare worteltjes
1/2 bosje peterselie,grof gehakt
300 gr.rode aardappeltjes
goede olie om in te bakken
1 sjalot,fijn gesneden
peper uit de molen
Benodigdheden
kookpan,koekenpan,magnetron schaaltje,magnetronVoorbereiding
haal de lelijke deeltjes uit de aardappeltjes,was en snijd in plakjes
kook de aardappel schijfjes met 1 theel. water 5 min. in een gesloten pannetje op 630 watt in de magnetron
snijd de voor en achterkant van de worteltjes,kook ze 7 min.met weinig kokend water, op matig vuur en giet af
Bereidingswijze
verhit de koekenpan, voeg olie toe tot heet
bak het vlees rondom tot het niet meer rood kleurt
voeg de aardappel schijfjes,sjalot en de peper toe
als laatste doe je de worteltjes en de peterselie erbij
warm dit alles nog even goed door en door
Serveertip
schep het gerecht op mooie bordjes en besprenkel het met de olie
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties