Gewokte garnalen met rijst en groenten

  • 20-30 min.

Snel, lekker en gezond

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Volkoren of grananrijst voor 4 personen; zak rauwe gepelde reuze garnalen; 400 Gr. Chinese wolgroenten; 2 el. Arachideolie; chilipeper ; 1 flinke teen knoflook; 1 ui; 1 el. Oestersaus.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 480,02 kcal
Koolhydraten 74,93 g
Eiwitten 23,32 g
Vetten 7,59 g
Benodigdheden
Wok, grote hapjespan

Voorbereiding

Ui en knoflook snipperen . Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing . Garnalen ontdooien.

Bereidingswijze

In hapjespan 1 el. Olie verhitten en de groenten omscheppend op hoog vuur bakken.
In wok rest van olie verhitten en knoflook en ui bakken, chilipeper en garnalen toevoegen en op hoog vuur een paar minuten meebakken totdat de glazigheid ervan af is. Dan de oestersaus erdoor roeren.

Serveertip

Rijst , groenten en garnalenmengsel op warm bord scheppen en smullen maar!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

liflafjes avatar
liflafjes

Doorsturen

Home Recepten