1. Home
  2. Recepten
  3. Rookvlees met geitenkaas en amandelschaafsel

Rookvlees met geitenkaas en amandelschaafsel

Door: korriecorrect

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2013

Ingrediënten 16 personen


12 plakjes rookvlees
125 gr. zachte geitenkaas
25 gr. amandelschaafsel
1 eetl. afgespoelde kappertjes (fijn gehakt)
1 eetl. vloeibare honing
1/4 rood pepertje zonder zaad (fijn gehakt)


Verder heb je nodig


Plastic folie


Heerlijk binnenkomertje deze "amuse"
Ook lekker met gerookte zalm!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng alle ingrediënten

Bereidingswijze

Leg plasticfolie op je werkplek
leg 8 plakjes rookvlees naast elkaar
ze moeten elkaar iets overlappen
leg de vulling iets onder het midden en rol op
draai de folie erom heen
sluit de uiteinden en leg weg in de koelkast tot gebruik
herhaal dit met de overige plakjes vlees


Serveertip

Snijd plakjes van de rolletjes en verwijder het plastic
serveer op een amuse lepeltje of leg dakpansgewijs op een mooi bord
Geniet van dit smaak bommetje!

Bron

Kookjij.nl en veel van mijzelf



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van korriecorrect
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top