1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pasta met pikante mosselsaus

Pasta met pikante mosselsaus

  • Italiaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2013

Ingrediënten


200 gram gekookte mosselen
6 ansjovisfilets
1 el olijfolie
2 gesnipperde uien
3 teentjes geperste knoflook
1 blik gepelde tomatenblokjes
1 dl witte droge wijn
1/2 gesnipperde rode peper
1/2 tl zout
1/4 tl oregano
1/4 tl suiker
500 gram pasta
3 el gehakte peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit ui en knoflook in olie, voeg ansjovis toe en haal ze al roerend los.
Voeg tomaat, wijn, zout, suiker en oregano toe en laat de saus in een open pan 25 minuten sudderen.
Verwarm de mosselen in de saus.
Kook de pasta beetgaat (al dente) en laat goed uitlekken.
Giet de saus over de pasta en strooi er de peterselie over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omaatjeHan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omaatjeHan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top