Tagliatelle spinazie boursin à la Leny van Eenenaam
- Italiaans,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 06-03-2013
Ingrediënten 4 personen
9 a 10 nestjes tagliatelle1 zak baldspinazie
1 bakje boursin quisine
1 bakje crème fraise
250 gr. champignons
2 rode uitjes
gerookte kipreepjes
Voorbereiding
Breng een pan water aan de kook en voeg vervolgens de pasta toe. Snijdt de champignons in dunne plakjes en de uitjes fijn.
Bereidingswijze
Bak de champignons in wat olie in een koekepan. In een andere pan bereidt u de spinazie, dit kunt u wokken of koken. zodra de uitjes en chapignons goed zijn voegt u hier de boursin en crème fraise aan toe. u roert dit goed door elkaar. Vervolgens voegt u hier de spinazie en de kipreepjes aan toe. Als de tagliatella klaar is giet u deze af en roert u de pasta het geheel heen.
Serveertip
Ter variatie vervangt Leny van Eenenaam de kipreepjes regelmatig voor verse gamba`s of kipfilet. Daarnaast kunt u ook nog cherrytomaatjes aan het recept toevoegen.
Kijk voor een lekker Hollands gerecht ook een naar het andijviestamppot recept van Leny van Eenenaam!
http://www.smulweb.nl/recepten/1411541/Leny-van-eenenaam-supersnelle-andijviestamppot
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties