Kajmak (kaassaus)

  • Balkan, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2013
  • Kajmak (kaassaus)

    Kajmak (kaassaus)

    Kajmak (kaassaus)

  • Kajmak (kaassaus)

    Kajmak (kaassaus)

    Kajmak (kaassaus)

Kajmak is een roomkaas saus uit de Balkan en word als voorgerecht op brood (Lepinje) geserveerd of met Cevapcici als snack. Het smaak is verrassend lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten
200 g roomkaas
200 g fetakaas, verkruimeld
200 ml zure room
100 g zachte boter (voor een slanker versie kan boter weggelaten worden)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng ingrediënten goed door elkaar.

Bron

Proeven en experimenteren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten