1. Home
  2. Recepten
  3. Balkanische keuken
  4. Kajmak (kaassaus)

Kajmak (kaassaus)

  • Balkan, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2013

Ingrediënten


200 g roomkaas
200 g fetakaas, verkruimeld
200 ml zure room
100 g zachte boter (voor een slanker versie kan boter weggelaten worden)



Kajmak (kaassaus)

v.l.n.r. Tzatziki, Kajmak en Ajvar

v.l.n.r. Tzatziki, Kajmak en Ajvar
Kajmak (kaassaus)
Kajmak (kaassaus)

Kajmak is een roomkaas saus uit de Balkan en word als voorgerecht op brood (Lepinje) geserveerd of met Cevapcici als snack. Het smaak is verrassend lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng ingrediƫnten goed door elkaar.

Bron

Proeven en experimenteren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top