Bla­der­deeg­vlin­ders met ge­rook­t

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-03-2013
  • Bla­der­deeg­vlin­ders met ge­rook­t

    Bla­der­deeg­vlin­ders met ge­rook­t

    Bla­der­deeg­vlin­ders met ge­rook­t

Lekker hapje voor bij de borrel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes roomboterbladerdeeg
4 plakjes gerookte zalm
1 ei, losgeklopt
eventueel wat mierikswortelcreme
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereidingswijze

Spreid de plakjes roomboterbladerdeeg uit. Leg de plakjes gerookte zalm erop. Knip de overhangende randen bij. Maal er peper boven.Rol van 2 kanten de zijkanten van de deegplakjes naar binnen op.Snij de rollen in plakjes van ca. 1 cm dik. Bestrijk de vlinders met losgeklopt ei. Bak ze in ca. 15 min. in de oven gaar. Bestrooi evt. met gehakte peterselie.

Bron

.

Laatste reacties

hermien_kg avatar
hermien_kg 05-03-2013

Apart bladerdeeghapje. dat neem ik mee en ga ik binnenkort een keer maken. Bedankt en groetjes, Hermien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten