Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

  • Balkan,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 05-03-2013
  • Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

    Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

    Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

  • Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

    Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

    Tzatziki (yoghurt-komkommer saus)

Een heel beroemde saus uit de Balkan.

Deel dit recept

Ingrediënten
470 ml Griekse yoghurt
1/2 komkommer, geschild, geraspt en 1 uur in een zeef uitgelekt
2 tenen knoflook, fijn
sap van 1/2 citroen
zout
witte peper

Schuit olijfolie (als garnituur)
mespunt cayennepeper (als garnituur)
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 913,93 kcal
Koolhydraten 22,79 g
Eiwitten 24,29 g
Vetten 78,04 g

Bereidingswijze

1. Meng de komkommer, knoflook, citroensap, zout en witte peper door elkaar en doen in een serveer schaaltje.
2. Doen daarover een draai olijfolie en garneer met een kruisje cayennepeper.

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Word vaak met Cevapcici gegeten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten