Stoofvlees à la Willeke.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 04-03-2013
  • Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

  • Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

  • Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

  • Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

    Stoofvlees à la Willeke.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gr ribstuk
1 grote rode ui
1 rode peper
1 steranijs
stukje gedroogde gember
3 laurierblaadjes
50 gr boter
100 ml runderbouillon

Voor de saus:

1 tl cayennepeper
1 el paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
5 el tomatenketchup
1 el mayonaise
4 el atjar tjampoer
zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes.
Maak de ui schoon en snijd fijn.
De rode peper opensnijden, pepertjes eruit en snijd in reepjes.

Bereidingswijze

Boter in de pan en bak de uien even aan.
Voeg de gesneden rode peper toe.
Voeg het vlees erbij en bak mooi bruin.
Het vlees kruiden met peper en zout.
Voeg bouillon, steranijs, gember en laurier toe.
Laat dit zachtjes stoven voor zo`n twee a drie uur.







Serveertip

Serveer de saus bij het vlees.
Lekker met rijst en een groene salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten