roerbak rode kool

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2013

weer eens wat anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el olie
1 fijn gesnipperde ui
2 fijngehakte knoflook teentjes
500 gr fijngesneden rode kool
3 el ketjap
150 ml water
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 115,91 kcal
Koolhydraten 11,90 g
Eiwitten 3,26 g
Vetten 5,03 g

Bereidingswijze

1. Verwarm de olie in een wok en roerbak de ui.
2. Voeg de knoflook en rode kool toe en roerbak dit 5 minuten.
3. Giet er de ketjap en water bij en stoof de rodekool in 10 min. beetgaar.

Bron

plus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten